Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger med Haka Rugby Global

30 NOV 2018 13:25
I augusti kommer det första sommarlägret i Stockholmsdistriktet på många år att hållas. Sigtuna står för planerna och faciliteterna, några av de bästa som finns. Det är Haka Global Rugby som har ledarna.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2018 13:25

Sommarläger 2019 

Den 12-14 augusti hålls lägret. Alla pojkar och flickor födda 2005, 2006, 2007 och 2008 är välkomna på ett läger som kommer bli ett minne för livet. 
Ledarna kommer från Haka Rugby Global, som har stor erfarenhet av att hålla dessa läger runt om i världen. Initiativet till detta kommer från Rick LaRoche, vars son har deltagit på två av dessa.

"Min son var väldigt entusiastisk när jag berättade för honom att vi kommer att ha ett likadant läger i Stockholm, som det han var på i Portugal i somras. Han fick lektioner i rugbyns värderingar och traditioner, att respektera sig själv, med- och motspelare och naturligtvis domaren, som han aldrig kommer att glömma."

 

Syftet med detta läger är att ge våra unga spelare tre fantastiska dagar med ledare som verkligen kan sina saker, att inpränta rugbyns värderingar, att skapa vänskaper för livet och naturligtvis - ha kul.

Vi kommer också ge möjlighet för tränare och ledare inom stockholmsrugbyn att vara med för att inspireras och ta del av pedagogiken. Mer om det senare.

Skribent: Jim Lindfors
Epost: Adressen Gömd

 

 


 

Webbutik


 

 Sweden7sRugby


 

 Antidoping 

 


 

FRIS

 
GÖF Logo

 
utbildningar 

LUM logo3
SSC annons

Postadress:
Stockholms Rugbyförbund
Alastair Wither, Slånbärsvägen 32
186 45 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info